Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Робота на погодинній основі та закриття таких проектів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть трішки розібратися з погодинною оплатою та як скидати готову роботу в такому випадку.

Справа в тому, що я на радощах отримання проекту, навіть не підтвердив офер, та встиг зробити всю роботу швиденько, та відправив її замовнику в чат АпВорку. Замовнику все сподобавлося він навіть мені вже прислав 10 бонусу.

Але питання трекінгу часу залишається відкритим. Ми з ним домовилися що я в ручному режимі напишу собі 2 години роботи. Так я і зробив. 

Проте що робити далі я не зовсім розумію, так як наприклад в роботі з фікс прайсом, я не бачу кнопки "сабміт ворк фор пеймонт". 

Сам проект вже готовий і залишилося просто отримати гроші від замовника, чи треба мені ще щось десь включати, або треба вже писати замовнику щоб він щось у себе відмічав?  

Якщо треба, нижче прикріплю скріни проекту.

Screenshot_3.png

• Підтримую 1
Опубліковано

@Denys про як додавати час вручну - ви вже розібрались 🙂 

У погодинних проектах немає такої кнопки, тому надсилаєте прямо у чат . А взагалі, як у погодинних, так і у фіксованих проектах можна надсилати готову роботу так як зручно вам і клієнту - через файлообмінники (якщо файл великий), чи навіть на пошту клієнту.

При погодинних проектах, ви працюєте у межах виділених вам клієнтом годин. У вашому прикладі - це 40 годин на тиждень. 

Кожного тижня - лічильник обнуляється, і починаються нові 40 годин. З понеділка, відпрацьовані у минулому тижні години надходять замовнику на перевірку, і на платному аккаунті - у п'ятницю гроші переходять до вас (якщо у нього нема до вас претензій, і весь об'єм годин зараховується). Гроші автоматично списуються з картки клієнта - йому чи вам не треба нічого нагадувати чи писати.

• Підтримую 1
  • Дякую 1

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності