Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! Підкажіть, якщо я ФОП 3 группа:
- як я повинна це відмітити на Апворк? 
- як і які мені треба робити документи з замовниками на Апворк, щоб надалі не було запитань у податкової - договор, акт і рахунок?
- на Пайонир треба реєструватись як компанія чи все ж таки як фіз.особа?
- і як мені рахувати 5% по заробітку? Курс долара на кінець місяця? якщо я зараховую всі гроші на доларовий рахунок?

Передивилась все, але не можу ныде знайшла відповіді на ці питання

Опубліковано
5 хвилин назад, Mavka сказав:

як я повинна це відмітити на Апворк

Ніяк. У плані роботи - Апворку без різниці хто ви і який маєте юридичний статус в Україні

5 хвилин назад, Mavka сказав:

як і які мені треба робити документи з замовниками на Апворк, щоб надалі не було запитань у податкової - договор, акт і рахунок

Ніяк і ніякі - для замовників. Для себе і податкової - можете складати інвойси на ім'я компаній Апворк та Пайонір.

7 хвилин назад, Mavka сказав:

на Пайонир треба реєструватись як компанія чи все ж таки як фіз.особа

Як фізична особа

7 хвилин назад, Mavka сказав:

і як мені рахувати 5% по заробітку? Курс долара на кінець місяця? якщо я зараховую всі гроші на доларовий рахунок?

При роботі з валютою, ФОП 3-я група повинен рахувати свій дохід, як еквівалент у гривні від суми валюти, яка зайшла на ваш валютний рахунок у день такого зарахування по поточному на цей день курсу валюти НБУ. Курсова різниця при наступному продажі валюти не рахується і не обліковується ФОП 3-ї групи на спрощеній системі оподаткування..

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   2 користувачі онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності