Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Щоб звернутися до служби підтримки клієнтів Payoneer ви можете скористатись наступними каналами та засобами зв'язку:

НАДІСЛАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ (для переходу на форму клікніть по тексту ліворуч)

image.png.361a3a3b4c3a5d63ed224a5424c9c165.png

Тут ви можете:

• обрати зручну мову для спілкування:
  • обрати найбільш відповідну категорію для вашого запиту, щоб прискорити його обробку;
  • детально описати суть вашого звернення/проблеми;
  • долучити всі необхідні додатки - ПДФ файли, скріншоти і т.д;
  • пройти перевірку на бота, та надіслати ваш запит до саппорту.

LIVE-ЧАТ (для переходу на форму клікніть по тексту ліворуч)

image.thumb.png.cf0cff6f8d6a0d39f0ecfeb422314fc3.png

Тут ви можете:

• одразу праворуч відкриється вікно чату з оператором (якого треба буде дочекатись, іноді навіть до 30 хв) 🙂

Графік роботи чату:

• понеділок: 1:00 AM - 7:00 PM EST = 9:00 до 16:30 ( східноєвропейський час);
  • вівторок: 1:00 AM - 7:00 PM EST = 9:00 до 16:30 ( східноєвропейський час);
  • середа: 1:00 AM - 7:00 PM EST = 9:00 до 16:30 ( східноєвропейський час);
  • четвер: 1:00 AM - 7:00 PM EST = 9:00 до 16:30 ( східноєвропейський час);
  • п’ятниця: 1:00 AM - 7:00 PM EST = 9:00 до 16:30 ( східноєвропейський час).

ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ (для переходу на форму клікніть по тексту ліворуч)

image.thumb.png.a6573f063fc1e93d7f7218ec28b2f0b3.png

Якщо ви знаходитесь на території США:

Дзвоніть на номер мобільного телефону +1-800-251-2521+18002512521 )

Мова спілкування: англійська

Графік роботи підтримки: понеділок - субота (з 15:00 до 03:00 за східноєвропейським часом)

Лінія працює

Якщо ви знаходитесь на території інших країн поза межами України або США:

Дзвоніть на номер мобільного телефону +1-646-658-3695+16466583695 )

Мова спілкування: англійська

Графік роботи підтримки: понеділок - субота (з 03:00 до 03:00 за східноєвропейським часом)

Лінія працює

Мова спілкування: російська

Графік роботи підтримки: понеділок - п'ятниця (з 02:00 до 19:00 за східноєвропейським часом)

Лінія працює

Мова спілкування: іспанська

Графік роботи підтримки: понеділок - п'ятниця (з 03:00 до 19:00 за східноєвропейським часом)

Лінія працює

Якщо ви знаходитесь на території України:

Дзвоніть на номер мобільного телефону +38 089 323 90 01+380893239001)

Дзвоніть на номер мобільного телефону +38 089 323 90 03+380893239003)

Мова спілкування: російська 

Графік роботи підтримки: понеділок - п'ятниця (з 08:00 до 15:00 за київським часом)

Лінія працює

*Підтримка по телефону безкоштовна. Майте на увазі, що може стягуватися плата за внутрішній/міжнародний телефонний зв’язок залежно від тарифного плану, який використовує клієнт.

Змінено користувачем admin
оновлені телефони та години української підтримки
  • Дякую 1
  • 8 місяців по тому...
  • 1 рік по тому...
Опубліковано

Виникла проблема з входом на акаунт! Хочу изминить номер телефону так як старий номер недоступний при входи запрашує код який отправляється на номер телефону який недоступний! Чи можна поминяти номер телефону без входу на акаунт (документи я надам все яки потверджують мою личность)?

Опубліковано

Ніхто не бере трубку !!! 
Як звʼязатись ?!! 
Пишеш в службу все автоматично приходе типу питання вирішено.  Хоча  ніхто не читає що я відіслав і с приводу чого. 
Як перевірити чи хтось мені надсилав кошти чи ні. Бо хтось пише що надіслав але пошти своєї не дає . А подивитись стан операції чи надсилали мені кошти ! Чи ні ! Чи це шахраї 

Опубліковано

Я вже тиждень не можу отримати свої ж кошти. Кожного дня обіцяють надіслати на наступний день і їх немає, при цьому у підтримці кожен день пишуть про те, що мій платіж має високий пріоритет. Вони умисно не надсилають кошти і придумують безпідставні причини, постійно переносять терміни. В моєму випадку було повідомлено, що це через  луганську прописку, але я живу у Харкові і одразу надала запрошені сервісом документи - чеки за оплату комуналки/ виписку із Привата, які це підтверджують. При тому ж сповістила чат підтримки, що кошти потрібні терміново. У першому листі було сказано, що протягом 3 робочих днів буде вирішено ситуацію. Наразі вже тиждень минув, у сервіса на руках є всі необхідні документи, а кошти утримані. І саме неприємне у цій ситуації те, що ніхто не намагається дійсно швидко вирішити ситуацію, кошти затримані без жодної адекватної підстави, а сама затримка вже завдала фінансової шкоди, бо інші платежі не були проведені вчасно.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

Жоден зареєстрований користувач не переглядає цю сторінку

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності