Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Mark29 просто думаю, чи буде ще додатковий податок. Просто за мене платить моя компанія у якій я працюю, а я хочу ще додати апворк

Опубліковано

@Mavka

Дещо розмите саме питання, тому що ви не описали всю ситуацію.

1/ якщо ви хочете зареєструватися на Апворк як ФОП - це не має значення. Апворк бере з будь-якого користувача свої стандартні комісії. Інших податків він не бере із вас.
2/ якщо ви про те, що в Україні за вас за основним місцем роботи роботодавець вже сплачує податки і ви хочете працювати як ФОП на Апворку – так, ФОП сплачуватиме свої власні податки з доходів ФОПу. Єдине послаблення – роботодавець за вас уже платить ЄСВ (пенсійний) – ви можете його як ФОП не платити (оскільки це вже ваша додаткова робота за сумісництвом). Але, це вже на вашу думку буде платити його (можливість отримати вищу пенсію) чи ні.

• Дякую 1

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності