Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Ставки та терміни

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора.

Як конкурувати на цьому ресурсі? Люди ставлять мізерні ставки, буквально за їжу (й то тільки на гречку). Ну це ще пів біди, вони ставлять 1 день строк виконання роботи. Але я точно знаю що це нереально.

• Підтримую 2
Опубліковано

@KonarkUA  ой, я там теж колись пробувала працювати.

Нажаль, ставки і правда дуже малі у порівняні з іноземними біржами. Чи це можливо залежить ще від того чим займатись.

• 4 тижні пізніше...
Опубліковано

Конкурувати можна, головне розуміти свою цінність і перевагу над іншими спеціалістами. Якщо ж у вас немає нічого "особливого" і ви не розвиваєтесь то доводиться зменшувати ціну (що і роблять більшість). Що дуже погано. 

Тому спочатку: 
1. Зрозумійте що потрібно замовнику (які наслідки принесе ваша робота для нього).

2. Розвивайте те що може бути цікаво вашому клієнту разом з вашою послугою.

3. Вчіться продавати себе та робіть акцент на хорошу упаковку ваших ставок і вашого профілю. 

Якщо бачите демпінг - одразу пишіть у підтримку і таких фрілансерів будуть блокувати, або робити попередження. 

• Підтримую 2
  • 1 рік по тому...
  • 8 місяців по тому...
Опубліковано

Не завжди замовник вибарає ціну, часто дивляться на досвід, відгуки, портфоліо, тому низька ціна конкурента - це не 100% гарантія, що виберуть саме його.

• Підтримую 1

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

Жоден зареєстрований користувач не переглядає цю сторінку

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності