Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Поділіться будь-ласка своїм досвідом. З приводу заповнення Tax Information для ФОП. 

Я знаю, що потрібно в "Legal Taxpayer Name" писати "Individual Entrepreneur Rodionov Denys". Але ФОПом я став тільки в кінці серпня, до цього я працював на UpWork як приватна особа. А тепер коли відкрив ФОП треба це дописати в UpWork і ніби все логічно, але чогось подумав, а чи не буде ніяких питань від UpWork типу чого я цього не робив раніше. Власне тому і хочу запитати досвід інших ФОПів. 

Також цікавить такий нюанс, що до зміни адреси в "Tax Residence". Тому що ФОП у мене зареєстрований у Києві, а сам я проживаю у Черкаській обл. Чи не буде у UpWork запитань, що не збыгаються Tax Residence і  Location?

Опубліковано

Вітаю. Я б не радив зараз щось чіпати і змінювати. Постараюсь вам надати пізніше більш розгорнуту відповідь.

Опубліковано

Круто, буду чекати з нетерпінням.@admin

18 годин назад, admin сказав:

Вітаю. Я б не радив зараз щось чіпати і змінювати. Постараюсь вам надати пізніше більш розгорнуту відповідь.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

Жоден зареєстрований користувач не переглядає цю сторінку

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності