Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Нова форма для скарги на клієнта/фрилансера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

image.thumb.png.e61888fde8d8a30e4eb9690eb73f49ab.png

Ось така форма з'явилася, для клієнтів і фрілансерів...

Тобто, ви вивели клієнта — щось зробили не так, він робить репорт = вас банять. GG.

Опубліковано

Ну в такому разі потрібно аналогічну форма для того щоб писати скаргу на замовника який хоче співпрацювати з фрілансером за межами платформи. А для того щоб мотивувати фрілансерів не просто переходити за межі платформи, якщо вже замовник сам на це натякає, потрібно давати якісь бенефіти для такого фрілансера. Бувають різні випадки, але я наприклад ні разу не намагався вивести замовника з біржі. Проте були жекілька замовників які пропонували спілкування за її межами. Звісно що не обов'язково щоб ці замовники хотіли саме співпрацювати за межами платформи, можливо це було б просто спілкування, а оплата була б на UpWork, проте я все одно відмовлявся і казав що мені зручно щоб все було умовно в одному біомі.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

Жоден зареєстрований користувач не переглядає цю сторінку

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності