Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Up work, клієнт не виходить на зʼязок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня 
Підкажіть будь ласка, які мої дії. 11.03 був оформлений перший мій контракт на платформі. 3 години в тиждень. Роботи зробила звичайно значно більше, але для мене було важливо перший досвід та перший відкуг. Але вже 3 дні клієнт не відповідає на мої повідомлення. Писала як на платформі так на пошту. Це SMM менеджер, який взявся налаштувати рекламу Google Ads, але нічого в ній не розуміє. Я допомогла оптимізувати, налаштувати. 
Підкажіть будь ласка, які мої подальші дії. Чекати? Писати в клініку, яку я йому допомогла рекламувати і розповісти про його недобросовісну роботу?)) 

Опубліковано

@Альона вітаю.

З вашого опису я розумію, що контракт погодинний у вас? Тоді без проблем для вас, якщо у вас затрекані трекером всі години, які ви використали з виділених "3 годин на тиждень". З наступного понеділка вони будуть вам оплачені автоматично.

А вже коли клієнт з'явиться - будете виясняти де пропадав.

На майбутнє, якщо контракт фіксований - просто відправляєте готову роботу, і тиснете кнопку "Submit Work" - тоді протягом 14 днів оплата автоматично буде зарахована на ваш обліковий запис. Це якщо клієнт сам не сплатив вам всю роботу.

Опубліковано (змінено)

@Mark29Я нажаль не трекала(( Я в переписці скидала все що зробила і у мене був звіт з доступом замовнику, де я писала все що я зробила і побажання, як покращити і збільшити клієнтів у майбутньому. 
Вірно я Вас зрозуміла, що в понеділок, якщо клієнт не вийде на зв’язок, я просто натискаю “Submit work”?

Змінено користувачем Альона
Забула тегнути для відповіді

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності