Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Я новачок на upwork, надіслала заявку клієнту, зробити обкладинку для пісні, він відповів в повідомленнях і вислав пісню , я швидко все зробила і йому відправила. Він сказав що не так і щоб виправила. Бачу, що вже додав обкладинку на soundcloud своєї пісні,радію… А потім розумію,що щось не так…. В мене немає контракту і я не знаю як він повинен виглядати і хто повинен його відкривати. Пишу до клієнта з виправленою роботою,він не відповідає вже тиждень … Я розумію,мене на*бали? Може хтось розповісти як це працює, мені клієнт повинен вислати контракт а потім вже починати працювати чи як ? 

Опубліковано

@Hneymoon458901 взагалі то так, правильно розумієте. 

Клієнт повинен надіслати вам offer (запрошення укласти контракт), ви його приймаєте, дивитесь чи клієнт вніс кошти у проект (має писати $100 funded) і аж тоді починаєте працювати. Тоді ваші гроші захищені Апворком.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності