Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! Я новачок на upwork, тому буду вдячна за допомогу. Клієнт знайшов мене на Behance, я скерувала його на Upwork та самостійно запропонувала проект. Він розділив оплату на дві частини. Все пройшло чудово, роботу завершено та внесено всю оплату. Але коли я попросила його завершити проект щоб обмінятись відгуками, він написав "By the way, I am not yet able to close out the Upwork project. It says 30 days have to go by."  Підкажіть,будь ласка, що робити та чи можна самостійно закрити проект? 

Опубліковано

@Валентина Лесняк Клієнт не там дивиться – він може вже закрити проект. Головне, щоб 1) він вніс усі майлстоуни оплати собі на рахунок, і 2) ви вже натиснули кнопку "Submit Work" - тоді протягом 14 днів оплата автоматично буде зарахована на ваш обліковий запис. Це якщо клієнт сам не сплатив вам всю роботу. А так – після цих дій і він, і ви маєте можливість закрити проект.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності