Перейти до змісту
Спільнота Українських Фрилансерів

Клієнт закрив один майлстоун із двох і пропав

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації:

1. Ми заключили контракт з клієнтом на 50$.

2. Перший майлстоун був на 25$. Я зробила роботу всю. Клієнт був задоволений. Він закрив цей майлстоун.

3. Дав мені бонус 15$ і зник.

4. Другий майлстоун клієнтка не створила і не закрила. Проект висить не закритий вже довгий час.

Я ій писала купу повідомлень і сьогодні запропонувала новий майлстоун на 10$. Чекаю на відповідь поки.

Що робити, якщо вона його проігнорує?

Кнопки Submit Work for Payment" в мене на жаль немає. Чи я не можу її знайти. Допоможыть, будь ласка, це мый другий контракт і я прям розгубилась.

Опубліковано

Якщо ви виконали ВСЮ роботу та здали її і клієнт мовчить вже стільки часу - мабуть другого майлстоуна ви вже не дочекаєтесь.

А ще й якщо клієнт новачок був - ймовірність більше ніж навпаки. На вас зекономили $10.

Перший майлстоун вона закрила і оплатила повністю.

• Підтримую 2
Опубліковано

@Катерина Гор якщо у проекті показує що клієнтка була дуже давно на сайті і у проекті - це фініш співпраці. Вище вам правильно написали.

Ви можете самостійно закрити контракт щоб не висів, але він буде без рейтингу і відгуку.

А взагалі - не сильно зациклюйтесь на відкритих проектах. Є клієнти, які створюють один проект, його виконують, а потім час від часу у нього просто додають нові майлстоуни якщо їм ще щось від вас треба зробити.

• Підтримую 1
Опубліковано

@admin , В описі 1го майлстоуну було вказано - зробити кілька варіантів ескізів для друку на одязі. Можна пропонувати свої ідеї. Запропонований бюджет стартовий. Якщо їй не сподобаються ескізи, то вона буде шукати далі художника, але моя робота буде оплачена. Якщо їй сподобається, то вона буде створювати нові майлстоуни для нових проектів.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйте новий акаунт у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   3 користувачі онлайн

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності